Καβος - Εστιατόριο

Καβος - Εστιατόριο

Καλωσορίσατε στη ψαροταβέρνα  «Ο κάβος». Βρισκόμαστε στη Λακωνία,  στο καραβοστάσι, στο τέλος του δρόμου προς Πλύτρα και στην αρχή του σηματοδοτημένου πεζοπορικού μονοπατιού που οδηγεί στο ακρωτήριο Ξυλί.  Η ταβέρνα μας λειτουργεί από το 1989 και διαθέτει στους επισκέπτες άφθονο φρέσκο ψάρι, το οποίο ποικίλει ανάλογα με τη μέρα και τη διάθεση της θάλασσας. Επιπλέον, τα κρεατικά μας προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από ντόπιους παραγωγούς ενώ οι σαλάτες και τα οπωροκηπευτικά είναι κατευθείαν από τον κήπο μας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη εσωτερική κλιματιζόμενη σάλα στο εσωτερικό της ιδιόκτητης ταβέρνας μας, ενώ στον εξωτερικό χώρο μπορείτε να επιλέξετε ένα τραπέζι κάτω από τη σκιά των δέντρων, ή στον ηλιόλουστο χώρο πάνω στο γκαζόν. Όποια θέση και να διαλέξετε, η θάλασσα προβάλει ακριβώς μπροστά σας και το πάφλασμα  του νερού χαρίζει μια ξεχωριστή νότα στο πρωινό, στο μεσημεριανό ή στο δείπνο σας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και από θαλασσινά, αλλά για κάτι πολύ ιδιαίτερο, μπορείτε εξίσου να παραγγείλετε ότι επιθυμείτε, για να το έχετε τη μέρα και την ώρα που θέλετε. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε καθώς και οι χώροι που σας φιλοξενούν ικανοποιούν κάθε επιθυμία με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, για την οποία έχουμε γίνει γνωστοί.

Εξίσου μπορείτε να διοργανώσετε το γεύμα της επιλογής σας, με οποιοδήποτε συνδυασμό πιάτων επιθυμείτε, στον ανοιχτό ή στον κλειστό χώρο του εστιατορίου μας για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε, είτε πρόκειται για βαφτίσια ή γάμο, είτε πρόκειται για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και σας παρακαλούμε για οποιαδήποτε επιπλέον απαίτηση ή πληροφορία θέλετε, απευθυνθείτε στο άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να νιώσετε ξεχωριστά,  σε αυτόν τον ιδιαίτερο και ευλογημένο τόπο και για να πραγματοποιήσετε το ωραιότερο γευστικό ταξίδι, με γεύσεις από ολόκληρη τη λακωνική γη και θάλασσα, γεύσεις ξεχασμένες, αλλά πάντοτε έτοιμες να κατακτήσουν και τον πιο απαιτητικό θαμώνα, γεύσεις που προβάλλουν την ωραιότητα των ανθρώπων και του τόπου μας ταυτόχρονα.

Φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Τοποθεσία

Καραβοστάσι, Λακωνία
6975513377 - 2732082167

Καιρός

23°C
46%
2.87 m/s